Menu

Over Ons

Wij herdefiniëren internationale sourcing door het net zo gemakkelijk en flexibel te maken als lokale sourcing van kandidaten. Test 2

Waarom met ons werken?

Een no-nonsense benadering

Een ervaren partner volledig gespecialiseerd in internationale werving.

Onze Produkten

Wereldwijd sourcen

We gebruiken de hele wereld om de beste hoogopgeleide experts te vinden, waardoor het slagingspercentage 120 keer hoger ligt dan wanneer je je alleen op je eigen land richt.

Grondige screening vooraf

We testen kandidaten precies op de techstack waarmee ze gaan werken om er zeker van te zijn dat er technisch gezien een match is. Doe het zelf of laat ons het voor je doen.

Geautomatiseerd onboarden

Gemakkelijk en snel. Door een tool te gebruiken die verhuizingen en het aanvragen van visa automatiseert, kunnen we expats in 4-5 weken verhuizen in een soepel onboardings proces.

Wie we zijn

Ons team van lokale recruiters over de hele wereld zoekt de allerbeste vooraf gescreende kandidaten. Met behulp van onze tools wordt het niet eenvoudiger om internationale kandidaten aan te nemen of in te huren.

Open Vacatures Bekijken
Frame 725

Doe mee met ons!

Open Vacatures

Salesforce Developer at a telco in Holland [relocation paid/ remote from Europe possible]

Full Time
Location
NA

Salesforce Developer [The Netherlands, relocation paid and supported] Curious about a challenge abroad? We can offer you a package deal. Not only do we provide full assistance in your relocation to the Netherlands – we will find that amazing job…

Gepubliceerd: 11/01/2023

Meer informatie