Menu

Expats inhuren wordt nu eenvoudig, laat ons u helpen!

Besteed uw wervingsuitdaging uit door ons de juiste kandidaat te laten vinden en het volledige inwerkproces te laten doen. Het enige wat u nog hoeft te doen, is uw kandidaat bij u op kantoor verwelkomen!

Aan de Slag
map

Vertrouwd door

Succesverhalen

Allerlei soorten bedrijven gingen je voor.

Lees de succesverhalen van onze klanten en zie hoe YourExpats bedrijven als het uwe helpt om eenvoudig de juiste internationale kandidaat te vinden, net zo snel als u een Nederlandse kandidaat zou vinden op onboard .

Lees alle Verhalen
Array

De eerste keer dat ik besloot mijn eigen land te verlaten om professionele kansen na te jagen, was YourExpats er om me te helpen. Maar ze hielpen me niet alleen. Ze maakten het mogelijk, regelden alles, bereidden alle details voor en planden ze. Het was echt zo’n soepele overgang dat ik er 100% van heb…

Nemanja Banovic

Array

Betrouwbare en aardige recruiter. YourExpats heeft mij benaderd voor een functie bij een respectvol Nederlands bedrijf. Ze hielpen me met het sollicitatieproces, relocation, staan altijd klaar om te helpen en vragen te beantwoorden, en hebben een persoonlijk contact. Ze zijn een klein bedrijf, maar alles verliep soepel met mij. Zou het aanbevelen.

Tadej Vodopivec

Array

Het is echt moeilijk om je geboortestad te verlaten voor professionele kansen en YourExpats was er om alles mogelijk te maken! Ze bereidden me voor tijdens het sollicitatieproces, ze hielpen me met visa, relocation. Alles verliep soepel! Het was geweldig! Ik kan YourExpats niet genoeg bedanken voor alles wat ze voor me hebben gedaan! Ik…

Gilvandro Brandao

Array

Ik verhuisde voor de eerste keer met hen en het proces verliep heel soepel, ze hielpen me bij de voorbereiding op gesprekken, tijdens de hele verhuisperiode en nog lang daarna.

Konstantin Azizov

Waarom YourExpats?

Ingewikkeld om expats in te huren? Nu niet meer!

Het inhuren van expats is net zo makkelijk geworden als het inhuren van Nederlandse lokale kandidaten. We hebben alles geautomatiseerd zodat onze klanten expats net zo gemakkelijk kunnen vinden, testen, onboarden en beheren als Nederlandse werknemers en zzp-ers.

Een Offerte Aanvragen

Voordelen

Moeite om een geschikte kandidaat te vinden? Los het op door je zoektocht wereldwijd uit te breiden en je geen zorgen te maken over het inwerken van je kandidaat.

Full Service - Benefits

0

% Match Rate

Door wereldwijd te zoeken, kunnen we zelfs voor moeilijke profielen exact passende kandidaten vinden.

0

Weken Gemiddeld tot de Introductie van kandidaten

Gemiddeld vinden we binnen 3 weken een goede kandidaat.

0 Weken Om Visa en de Relocation te regelen

De gemiddelde tijd die nodig is om relocation te regelen (visum, reis, huis, nazorg).

Alleen een Relocation?

Heeft u uw kandidaat al? Kies nu voor onze Relocation Service met geweldige prijzen en realtime inzicht!

Promotie eindigt 31/05/2024

Bekijk onze Relocation Service

Promotie eindigt 31/05/2024

promotion image

Begin Vandaag!

Bekijk nu onze tools om je expats te vinden, te testen, onboard of te beheren.